ah-magazine-2014-spring10

Kommunikation

Oavsett kund gäller samma recept för kommunikation – den ska väcka aptiten hos slutkunden och leda till bättre affärer för våra uppdragsgivare. Anlita oss om du behöver hjälp med att ta fram en kommunikationsplan, produktlogotyper, design av förpackningar, kampanjer, böcker, broschyrer, reportage, pressmeddelanden. Vill du ha hjälp att navigera och hitta en strategi för hur du ska uppträda på webben och i sociala media så hjälper vi till med det också.

Kommunikation för mat, dryck och måltider
På Oliven finns en stor kärlek till mat och lång erfarenhet av att kommunicera och sälja mat. Idag arbetar vi att ta fram olika kommunikationslösningar till både småskaliga mathantverkare och till större måltidsföretag. Förutom uppdrag för externa kunder driver vi flera egna projekt inom ramen för Matlandet Sverige; Fabulous Flavours of Sweden och Gastronomiska Samtal.

Har du ekologiskt som ett viktigt mervärde?
På Olivens finns spjutspetskompetens inom ekologiskt lantbruk och mat. En stor fördel för kunder som har ekologiskt som mervärde och som vill ha hjälp med att bygga sitt varumärke med hållbar kommunikation.

Lunch?
Vi bjuder gärna på lunch och berättar mera. Kontakta Carin Granlund Olsen, 08-402 13 35, mobil 0708 489 133, mail carin@oliven.se.