En ovanligt hel kommunikationsbyrå

På Oliven arbetar vi med koncept och kommunikation till kunder som vill skapa värdefulla köpupplevelser och som liksom vi, vet att det är helheten som säljer. Vi har spetskompetens inom mat- och måltidsbranschen och vänder oss till upplevelsebranschen inklusive detaljhandeln i stort. Det här är våra tjänster:

• Kommunikation
• Kunskap

Mångfald av kompetenser

Här finns inredningsarkitekter, kökskonsulter, affärsutvecklare, projektledare, formgivare, fotograf, journalister och kommunikatörer. Vår övertygelse är att en mångfald av kompetenser skapar högt i tak och utrymme för nytänkande idéer. Oavsett om du bara samarbetar med några av oss eller med en hel arbetsgrupp.

Allting började med Cajsa Warg

På Oliven finns en stor kärlek till mat och lång erfarenhet av att kommunicera och sälja mat. Två av Olivens medarbetare startade en gång i tiden matbutiken Cajsa Warg. Och det var runt Cajsa Warg som grundarna av Oliven träffades första gången och såg ett behov av en kommunikationsbyrå som arbetar med köpupplevelser ur ett helhetsperspektiv. 2002 slog vi påsarna ihop och bildade affärsnätverket Oliven. Efter några år av processer för att gifta ihop våra olika kulturer och arbetssätt,  är vi idag ett sammansvetsat gäng som finns  i trevliga lokaler i Nofo, North of Folkungagatan, på Söder i Stockholm.